Serveşti iubire? – Seminar de dezvoltare personală despre iubire

BUCURESTI - 23 februarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate

În cadrul acestui seminar vom vedea în ce măsură se poate defini iubirea, vom vedea diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman, Scott Peck, Barbara De Angelis, Osho şi alţii. Vom vedea ce anume îi atrage pe oameni şi de ce unii aleg să trăiască în cuplu în timp ce alţii nu. Vom vedea care sunt modurile în care oamenii îşi exprimă dragostea, sau din contră, care sunt motivele pentru care oamenii nu îşi exprimă dragostea. Vom încheia seminarul cu noţiunile de bază ale Ho’oponopono (o artă străveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor).

Iubirea

Iubirea

 Un seminar foarte folositor şi frumos structurat, cu părţile practice şi teoretice excelent echilibrate. Mi-a plăcut în mod special faptul că s-a pus accent pe viziunea fiecărui participant asupra conceptelor cu care s-a lucrat şi, de asemenea, că subiectul a fost prezentat din mai multe perspective teoretice. 

Mihai

Dragi prieteni,

Pentru că vin în continuare cereri pentru reluarea seminarului despre iubire , am plăcerea de a vă invita din nou să vorbim despre iubire!

În cadrul acestui seminar vom vedea în ce măsură se poate defini iubirea, vom vedea diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman,  Scott Peck, Barbara De Angelis, Osho şi alţii. Vom vedea ce anume îi atrage pe oameni şi de ce unii aleg să trăiască în cuplu în timp ce alţii nu. Vom vedea care sunt modurile în care oamenii îşi exprimă dragostea, sau din contră, care sunt motivele pentru care oamenii nu îşi exprimă dragostea. Vom încheia seminarul cu noţiunile de bază ale Ho’oponopono (o artă străveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor).

Seminarul va avea loc în Bucureşti, pe data de 31 martie şi va avea o durată de 3 ore. Informaţii suplimentare vor fi trimise celor direct interesaţi.

Facilitator: psih. Iosif Szenasi

Taxa de participare: 100 de lei

Termenul limită pentru înscrieri este 23 martie  iar numărul de locuri este limitat la 10.

Pentru informaţii suplimentare trimiteţi e-mail pe adresa iosif@psihoterapie.eu sau apelaţi 0722-43-83-83.

Despre Cabinet de psihologie si dezvoltare personala

Oferim servicii de psihoterapie şi dezvoltare personală, necesare pentru atingerea echilibrului personal, armonizarea relaţiilor cu ceilalţi şi în obţinerea satisfacţiei în faţa vieţii.