Poti fi liber!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana

Poti fi liber!

Grup de suport pentru persoane care prezinta  dependenta de alcool, tutun, mancare, jocuri de noroc, jocuri de calculator si altele.

Acum sunt sclavul dependentei. Poate dependenta sa revina in stapanirea mea?

Motto: Putine lucruri sunt mai pretioase decat libertatea de a alege.

Program dedicat persoanelor care au o adictie specifica si doresc ferm sa isi recapete controlul si mai ales sa inteleaga mai bine mecanismul dependentei si ce este in spatele acestuia. In societatea bazata pe consum, companiile promoveaza tacit dependenta cu ajutorul unui marketing atractiv care seteaza un fel de a fi, un stil de viata: daca fumezi, este special si trendy, alcoolul te face remarcat,  ultimul gadget te scoate din anonimat si te conecteaza cu cele mai distractive activitati, cinematografia de consum ataca si ea zona standardului comportamental, creand asteptari si tendinte. Sigur, toate acestea pot fi pozitive, pana la un anumit moment dat in care consumul nu mai este o alegere, ci  o forta acaparatoare, transformand copiii, tinerii si adultii in persoane dependente. Astfel, in cadrul grupurilor de suport, persoane cu adictii similare vor gasi impreuna solutii pentru a deveni liberi.

Durata: un modul are 5 sesiuni, 90 minute/sesiune.

Fiecare sesiune se desfasoara duminica, incepand din 13 februarie, in Bucuresti, intre orele 16 – 17:30   

Cost: 350 lei / modul. Numar de participant maxim 12.

Data limita pentru inscriere este 6  februarie 2011.

Formular de inscriere :

http://www.artterapie.ro/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Formular1

Sau la 0740 034 310.    Va asteptam cu drag!

Traineri:

Drd. Gratiela Albisor - Psiholog, consilier si psihoterapeut. Initiatoare si Coordonator Stiintific al proiectului PsyArt Center - Centru de Consiliere si psihoterapiicreative pentru copii, adulti si familie. Specializata in art-terapie si terapii experientiale, sustine inca din 2004 grupuri si workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de psihologie, consultatii individuale in regim de practica privata.

Drd. Liliana Munteanu - Psiholog, consilier, trainer, specialist in programe audiovizuale. Conduce Cabinetul Individual de Psihologie Artterapie, specializata in facilitarea trainingurilor de Mentorat, voluntar in cadrul Centrului de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti. Peste 4 ani experienta in consilierea adolescentilor, peste 5 ani - consilier matrimonial, cercetare si practica privata.

Confirmare pana la data: 6 februarie 2011

Participare: Taxa de participare