Cache Cache va insoteste la plaja in timpul vacantei dumneavoastra

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Incepand cu 01 Iunie pe intreg sezonul estival, Cache Cache si-a deschis magazin de vara la Mamaia, oferind in acest mod turistilor posibilitatea de a imbina placerea plajei cu shoppingul.

Cache Cache va insoteste la plaja in timpul vacantei dumneavoastra
 Oferim femeilor o colectie tinereasca, stralucitoare, la moda si accesibila. 

CACHE CACHE, WHAT'S NEXT!

Pentru a treia vara consecutiv, turistii care viziteaza Mamaia, pot descoperi o selectie de produse din colectia noastra Vara 2013, in magazinul de vara Cache Cache deschis la Casino Mamaia in Piazzeta, pe plaja Algida.

Acest concept de magazin a fost inaugurat in 2011 de catre Cache Cache in Romania find unicul de acest tip dintre 1 350 magazine Cache Cache deschise in lume.

In timpul sezonului, vizitatorii magazinului de vara Cache Cache, vor beneficia de multiple oferte promotionale.

 

Cache Cache este marca cu istorie al Grupului Beaumanoir (Saint-Malo, Franta – www.groupe-beaumanoir.com).

Extins pe piata internationala in 2005, Cache Cache a stabilit a reala complicitate cu femeile din intreaga lume in peste 1 350 de magazine din care peste 510 in Franta.

Motivul acestui succes ? Cache Cache se joaca cu moda si invita femeile sa faca la fel. Cache Cache apare ca o marca de proximitate si ofera moda jucausa si accesibila, gratie diversificarii culorilor si a permanentei renoire a colectiilor care sunt adaptate tuturor femeilor si fiecaror personalitati ale lor. Cu Cache Cache, va insusiti moda, puteti sa cautati detaliile, amestecati materialele, sa schimbati si sa indrazniti.

Ce puteti incerca azi cu Cache Cache ?

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cache-cache/cache-cache-va-insoteste-la-plaja-in-timpul-vacantei-dumneavoastra