Cadouri-Grozave.ro

BUCURESTI - 28 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Saptamana trecuta, pe 20 septembrie, s-a lansat magazinul online www.cadouri-grozave.ro.

Cadouri-Grozave.ro

La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care colectioneaza degetare. Nu vreti sa stiti cat se bucura cand ii aduc cate un degetar cand mai fac cate o excursie in afara tarii.

Firma noastra a luat fiinta in anul 1994, in domeniul tehnologiei informatiei, deci intr-o industrie foarte dinamica, conectata la nou si in care calitatea si notorietatea brandurilor, conteaza foarte mult. Cu aceste concepte venim in lumea fascinanta a cadourilor. Va propunem un magazin online dinamic, in care sa vedeti produse noi tot timpul. Vrem sa va impresionam prin calitatea si notorietatea brandurilor propuse.

Cea mai mare parte a cadourilor grozave pe care le propunem sunt importate din Germania si cea mai mare parte dintre ele sunt inca produse acolo, la standardele lor de calitate. Firmele noastre partenere au ani de zile de traditie si experienta in acest domeniu. Succesul de care se bucura este garantia ca aceste produse sunt castigatoare si pe piata noastra.

Se intampla sa iei greu decizia de a cumpara un cadou cuiva, deoarece are de toate sau nu il cunosti destul de bine sau ai un buget in care trebuie sa te incadrezi. Gasiti raspuns la aceste intrebari printre “rafturile” magazinului nostru online. Cand spun rafturi, ma refer la colectiile pe care le propunem, pe teme foarte diverse: Pin Up, Betty Boop, Celebritati Hollywood, Movie Art, Harley Davidson, Late Vintage Fruits, Home & Country si multe altele.

Produsele pe care le expunem in acest magazin online se gasesc si in magazinul nostru din Bucuresti, b-dul Marasesti, Nr.42, sector 4(intersectia fostului restaurant Budapesta, acum magazin Domo).

Vizitati-ne si va veti insusi filozofia noastra: un cadou, pentru a fi remarcat nu trebuie sa coste o avere. El trebuie sa fie expresiv, sa simbolizeze ceva si sa fie daruit din toata inima.

Pentru a fi apreciat un cadou trebuie sa fie un cadou-grozav!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadouri-grozave/cadouri-grozave-ro