DesignersTeam.ro

Timisoara - 6 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Primul website concurs de Webdesign.

DesignersTeam.ro

Echipa Cadrix Media are deosebita plăcere de a vă comunica deschiderea, la data de 20.02.2009, a primului site din Romania DesignersTeam.ro, care promovează tinerele talente în materie de web-design. Având în vedere faptul că, până în prezent, iniţiativele la nivel naţional în această arie au fost destul de timide, în timp ce numărul web-designerilor talentaţi a avut un trend constant ascendant, intenţia noastră este de a oferi pieţei din Romănia o alternativă reală la piaţa occidentală.
Proiectul se desfăşoară sub forma unui concurs lunar, jurizat de o echipă de profesionişti si urmăreşte creşterea competitivitaţii in domeniul web-design-ului şi promovarea site-urilor care se evidenţiază printr-un nivel calitativ deosebit.
Site-urile înscrise in concurs vor fi premiate in funcţie de compoziţie, grafică, navigare, conţinut şi personalitate. Ele vor beneficia de reclamă gratuită pe site-ul DesignersTeam.ro pe întreaga perioadă a concursului.

Despre Noi
Cadrix Media este unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa găzduirii paginilor web şi a celei de înregistrare a domeniilor web.
Compania oferă, pe lângă serviciile de web-hosting şi înregistrare a domeniilor web, servicii de publicitate online, web-design şi e-mail hosting.
Depistarea de noi soluţii pentru satisfacerea celor mai exigente solicitări ale clienţilor, precum şi continua lor dezvoltare şi diversificare
reprezintă o preocupare permanentă a echipei Cadrix Media.

Despre Cadrix-Media

Pentru regulament sau mai multe detalii accesati http://www.designersteam.ro
0788992805 | 0743196147
office@designersteam.ro