CADWARE Engineering anunta lansarea noilor versiuni de programe TopoLT, ProfLT si TransLT

BUCURESTI - 13 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Constructii, Stiinta / Cercetare, Imobiliare

CADWARE Engineering si 3D Space anunta lansarea noilor versiuni de programe TopoLT 11.0, ProfLT 11.0 si TransLT 3.0, programe specializate pentru intocmirea proiectelor de topografie, cadastru si geodezie.

CADWARE Engineering anunta lansarea noilor versiuni de programe TopoLT, ProfLT si TransLT
 Prin intermediul acestor reactualizari periodice ne dorim sa fim cat mai aproape de utilizatori, sa le oferim solutii avantajoase si sa-i ajutam sa realizeze cat mai repede si corect proiectele curente, dar si sa obtina noi proiecte. 

Brandusa Parlog, Consulting Manager AEC, CADWARE Engineering

Dezvoltarea si lansarea acestor noi versiuni fac parte din strategia adoptata de producator si anume de reactualizare periodica cu noi functionalitati, imbunatatirea celor existente si  in acelasi timp de a asigura compatibilitatea cu ultimele versiuni ale platformelor CAD lansate pe piata de profil si a sistemelor de operare Windows.

TransLT se adreseaza in principal specialistilor ce utilizeaza tehnologia GPS in cadrul lucrarilor geodezice si permite transformari intre multiple sisteme de coordonate, raportarea rezultatelor obtinute in teren prin sistemele de pozitionare prin satelit la datele si hartile vechi existente la nivel national.  Imbunatatirile aduse sunt multiple printre care enumeram cele aduse la calculul de parametri, la modelele de transformare, operatiunilor cu coordonate, lucrul cu baza de date EPSG si desenarea poligoanelor in Google Earth folosind coordonate din sistemul de proiectie. Acest program este util  nu numai specialistilor din domeniu, dar si agentiilor imobiliare sau altor persoane fara studii de specialitate care doresc sa afiseze in Google Earth locatia proporietatilor destinate pentru vanzare/inchiriere.

TopoLT si ProfLT reprezinta instrumente indispensabile ce indeplinesc toate cerintele necesare in desfasurarea activitatii in domeniul topografiei si cadastrului, fiind perfect adaptate la piata romaneasca, dar si internationala si care indeplinesc toate cerintele necesare pentru munca teren – birou.

Licentele de TopoLT 11.0, ProfLT 11.0 si TransLT 3.0 se pot achizitiona in cadrul unui pachet avantajos, cat si individual.

Cei interesati sa testeze noile versiuni timp de 30 de zile, sa gaseasca noi informatii despre ultimele versiuni, metode de instruire, un forum unde utilizatorii isi pot expune propriile experiente si opinii cat si magazinul online pot accesa www.topolt.com.

Despre 3D Space

3D Space este o companie cu o bogata experienta in domeniul lucrarilor geodezice si proiectare software bucurandu-se de recunoasterea multor companii din Romania. 3D Space este dezvoltatorul aplicatiilor TopoLT, ProfLT si TransLT, solutii dedicate pentru proiectele de topografie, cadastru si geodezie.

Despre CADWARE ENGINEERING SRL

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultanta, implementare si suport tehnic pentru aplicatiile software distribuite, instruire si certificare personal. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner pentru industriile infrastructura, inginerie mecanica, arhitectura si constructii, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center, Distribuitor pentru programele TopoLT, ProfLT si TransLT.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadware-engineering-srl/cadware-engineering-anunta-lansarea-noilor-versiuni-de-programe-topolt-proflt-si-translt