CADWARE Engineering- Speranta nu este o strategie anticriza

BUCURESTI - 25 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

CADWARE Engineering a fost singurul reseller autorizat din România care a participat la cel mai mare eveniment Autodesk al anului, One Team Conference organizat în perioada 9-12 Martie 2009 în Las Vegas, Nevada, SUA.

CADWARE Engineering- Speranta nu este o strategie anticriza

Bucureşti, 25 Martie 2009 - CADWARE Engineering a fost singurul reseller autorizat din România care a participat la cel mai mare eveniment Autodesk al anului, One Team Conference organizat în perioada 9-12 Martie 2009 în Las Vegas, Nevada, SUA. În cadrul evenimentului au fost dezbătute problemele cu care se confruntă specialiştii din domeniului proiectării asistate de calculator, au fost dezbătute direcţiile de acţiune pentru noul an fiscal şi, fireşte, au fost evidenţiate funcţionalităţile noilor versiuni ale aplicaţiilor software Autodesk.

Conferinţa a reunit peste 2500 de participanţi, companii şi personalităţi din întreaga lume, de la conducerea şi angajatii de top Autodesk, reprezentanţii distribuitorilor şi resellerilor până la cei mai reprezentativi utilizatori finali ai aplicaţiilor marelui producător.
Criza economică mondială a impus acestei ediţii o abordare diferită faţă de anii anteriori, măsuri speciale şi problematici noi sugestiv semnalate de Autodesk sub sloganul “Hope is Not a Strategy”- “Winning by Design”.

Ca răspuns la aceste provocări cu care se confruntă mediul de afaceri, reprezentanţii Autodesk au propus audienţei strategii şi măsuri clare atât pentru cei care promovează aplicaţiile sale cât şi pentru utilizatorii finali ai acestora.
În cadrul 'One Team Conference', Autodesk a demonstrat că înţelege climatul economic actual, flexibilitatea a fost cuvântul de ordine al colosului american cu peste 9 milioane de utilizatori ai produselor sale în întreaga lume.

“Sunt încrezător în soluţiile propuse de Autodesk la această conferinţă, ele pot să ne ajute pe toţi în acest context. Pentru CADWARE Engineering şi pentru clienţii săi, prioritatea acestui an o reprezintă omogenizarea licenţelor şi alinierea lor la cerinţele actuale, alături de însuşirea corectă de către proiectanţi a celor mai bune practici. În mod deosebit, serviciile de CAD Management devin necesare în demersurile optimizării costurilor şi exploatării maxime a resurselor” declară Niculae ION, Managing Partner CADWARE Engineering.

În urma celor trei zile de prezentări, Niculae Ion sintetizează:
“În astfel de perioade, un antreprenor trebuie să fie cu un ochi pe optimizarea costurilor şi cu celălalt pe generarea de venituri. A te limita doar la disponibilizări şi la îngheţarea cheltuielilor deschizi uşa falimentului, iar speranţa nu este o strategie. Concret, companiile din domeniul proiectării trebuie să conştientizeze nevoia de repoziţionare prin planificare riguroasă, prin exploatarea maximă a resurselor şi mă refer aici în special în folosirea adecvată a echipamentelor şi a aplicaţiilor software, dar şi prin concentrarea eforturilor pe segmente de piaţă pe care deţin experienţa anterioară, continuând în acest spirit al focusului dezvoltarea şi furnizarea de proiecte la nivel înalt calitativ.”

În prezent, mai mult ca oricând, aplicaţiile Autodesk specializate cum sunt AutoCAD Inventor, AutoCAD Civil 3D şi AutoCAD Revit vor face diferenţa deoarece au la bază funcţii speciale, dedicate unor operaţiuni complexe din domeniul proiectarii, funcţii care conduc la rezultate de excepţie în timp mult redus. Este foarte important ca achiziţia unei astfel de licenţe să fie completată cu însuşirea unor tehnici de utilizare avansată a acesteia şi acest lucru se poate realiza eficient în cadrul unor sesiuni de instruire calificată.

“Suntem mândri că am avut această oportunitate să cunoaştem jucătorii importanţi ai acestei bresle cu care am identificat noi modalităţi de soluţionarea a problemelor actuale. În cele două săptămâni petrecute în SUA, am stabilit parteneriate prin care vom distribui pe continentul american produsul 100% românesc TopoLT şi prin care vom aduce în România echipamente, aplicaţii şi practici moderne menite să ajute clienţii nostri finali” - concluzionează Niculae Ion.

CADWARE Engineering asigură în România servicii de CAD management, consultanţă şi suport tehnic pentru aplicaţiile software şi echipamentele hardware distribuite, instruire şi certificare personal. CADWARE este Autodesk Value Added Reseller, Autodesk Authorised Training Center, unic distribuitor pentru TopoLT şi reseller autorizat pentru produsele Microsoft, Adobe şi 3Dconnexion, beneficiind astfel de suportul tehnic şi comercial al producătorilor în proiectele pe care le derulează în România.

Despre CADWARE ENGINEERING SRL

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.
Niculae Ion
marketing@cadware-eng.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadware-engineering-srl/cadware-engineering-speranta-nu-este-o-strategie-anticriza