Noile versiuni ale programelor TopoLT, ProfLT și TransLT oferă acum funcții noi și mai multe optimizări

BUCURESTI - 14 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Compania CADWARE Engineering, unul dintre cei mai importanți furnizori de aplicații software din țară, anunță lansarea noilor versiuni ale aplicațiilor de topografie, geodezie și cadastru TopoLT, ProfLT și TransLT, cunoscute atât pe piața din România, cât și în străinătate.

.

.

Toate noutățile pe care le aduc ultimele versiuni ale programelor TopoLT 14, ProfLT 14 și TransLT 14 sunt disponibile pe website-ul topolt.com, programele putând fi comercializate atât pe topolt.com, cât și pe cadware.ro. TopoLT, ProfLT și TransLT sunt create de compania 3D Space și se adresează firmelor de topografie și cadastru. Dezvoltatorul acestor programe este în permanență preocupat de actualizarea și îmbunătățirea acestor produse conform reglementărilor și cerințelor impuse de autorități.

Ceea ce m-a motivat, începând cu primele programe realizate în urmă cu 27 de ani, a fost dorința de a realiza cu ușurință și rapiditate lucrările pe care le executam. Au rezultat, cred eu, instrumente care asigură acest deziderat pentru toți cei implicați în executarea lucrărilor de geodezie, topografie și cadastru. În versiunea nouă a TopoLT, modul de lucru pentru lucrările de cadastru sporadic și cadastru sistematic a fost simplificat și eficientizat. Totodată, verificările amănunțite pe care le realizează TopoLT cresc, în mod cert, acuratețea și calitatea lucrărilor de cadastru.”, a precizat Cristinel Bujor, dezvoltatorul programelor TopoLT, ProfLT și TransLT.

Ce aduce nou versiunea TopoLT 14

Printre cele mai importante optimizări ale versiunii TopoLT 14 se numără adaptarea programului la ultimele versiuni ale platformelor CAD (AutoCAD 2022, BricsCAD V22 şi ZwCAD 2022) și Windows 11, adăugarea de butoane ribbon pentru o utilizare mai facilă. Designul butoanelor a fost schimbat pentru a se integra pe un fundal de culoare închisă sau de culoare deschisă. Au fost adăugate funcții noi, cum ar fi cea pentru cadastre multiple, o funcție pentru crearea de legături între subparcelele dezmembrate și parcela teren și o funcție care desenează tabelul cu inventarul încăperilor unui releveu al construcției. De asemenea, au fost completate și îmbunătățite funcțiile pentru un sector cadastral, reducerea timpului de verificare și de salvare a documentelor pentru un sector cadastral și a fost introdusă posibilitatea de a vizualiza sau nu fișierul PDF asociat titlului de proprietate al unui imobil.

La sectorul cadastral a fost introdusă posibilitatea asocierii ca act scanat la descrierea imobilului a fișei de date a imobilului semnată de titulari.

A fost adăugată comanda Generează cadastru UAT pentru generarea și gestionarea cadastrului pentru un UAT. La comanda Generează cadastru UAT a fost adăugată posibilitatea de a desena numerele poștale în Google Earth și de a salva numerele poștale într-un fișier ce poate fi importat în RENNS (Registrul Electronic Naţional al Nomenclaturilor Stradale).

În fereastra de preluare a parcelelor din baza de date extrasă din DDAPT a fost introdusă posibilitatea de a vizualiza și crea un raport interactiv cu toate titlurile de proprietate. Nu în ultimul rând, au fost introduse librăria TransLT V14 și serviciul de actualizare automat prin care se primește ultima versiune a programului.

Noua versiune a programului TopoLT 14 a fost optimizată printr-o serie de update-uri și funcționalități care îmbunătățesc modul de lucru al inginerilor topografi și de cadastru. Totodată, pentru clienții din România au fost îmbunătățite și adăugate funcții necesare pentru realizarea documentațiilor pentru cadastru sporadic și cadastru sistematic. În această versiune au fost adăugate noi funcții utile funcționarilor din primării pentru preluarea informațiilor  realizate de experții în cadastru și crearea de rapoarte privind titlurile de proprietate.”, a afirmat Brândușa Pârlog, Managing Partner CADWARE Engineering.

##

Despre CADWARE Engineering

CADWARE Engineering este furnizor de aplicații 2D și 3D pentru diverse domenii - arhitectură, design interior, proiectare, construcții, inginerie, media & entertainment, topografie, cadastru - , create de cele mai prestigioase branduri din lume. Compania asigură servicii de licențiere, consultanță, implementare și suport tehnic pentru aplicațiile software și echipamentele hardware distribuite. De asemenea, oferă servicii de instruire și certificare personal, precum și servicii de training specializat. Din 2009, CADWARE Engineering este distribuitor autorizat pentru programele TopoLT, ProfLT și TransLT.

##

Despre 3D Space

3D Space este o companie cu experiență în realizarea proiectelor de topografie și cadastru. În prezent, activitatea companiei constă în dezvoltarea de soluții software. 3D Space este dezvoltatorul aplicațiilor TopoLT, ProfLT și TransLT, soluții dedicate pentru proiectele de topografie și cadastru.

Contact

https://www.cadware.ro/

https://www.topolt.com/ro/acasa/

Adresa: Aleea Barajul Iezeru, Numărul 6A, Etaj 3, Sector 3, 032799, Bucureşti

Telefon: 0722 271 711

E-mail: office@cadware.ro

Despre CADWARE ENGINEERING SRL

CADWARE Engineering asigura servicii de licentiere, consultanta si implementare pentru aplicatiile software distribuite, instruire si certificare personal. Compania se adreseaza atat birourilor de arhitectura, cat si firmelor medii si mari din infrastructura si proiectare industriala. CADWARE Engineering este Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center, dar si distribuitor pentru TopoLT, ProfLT si TransLT.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadware-engineering-srl/noile-versiuni-ale-programelor-topolt-proflt-si-translt-ofera-acum-functii-noi-si-mai-multe-optimizari