CAEN

Definitie CAEN

Clasificarea activitatilor din economia nationala.Este aliniata la NACE (Nomenclatorul de activitati economice din Uniunea Europeana) si CITI (Clasificarea Internationala Standard (rev. 3), adoptata de O.N.U. in luna februarie 1989) si aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 656/1997.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CAEN? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CAEN.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CAEN. Definitiile termenilor despre CAEN cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CAEN, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CAEN.