CAFR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CAFR

 • CAFR. MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANȚATE PRIN PODCA. Management financiar și aspecte specifice privind implementarea proiectelor PODCA.

  CAFR

  Busteni, Prahova - 24 January 2012

  Comunicat de TTINI SMART IDEAS SRL

  Curs susținut de: Dna. Amalia ANGHELUȚĂ - Expert în cadrul Autorității de Management pentru PODCA (Compartimentul Management Financiar , Unitatea de Validare), cu vastă experiență în accesarea fondurilor europene, Formator certificat CN ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: curs , financiar , audit , acreditat , program , cafr

  Vezi toate comunicatele de presa despre CAFR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CAFR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CAFR. Informatiile despre CAFR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CAFR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CAFR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.