Calaj

Definitie Calaj

I. 1. Imobilizare a unui organ de masina.2. Asezare la orizontala a suportului unui aparat topografic de vizare.3. Mod de asezare a aripii sau a ampenajelor fata de fuselajul unui avion.II.1. In domeniul naval, postament de grinzi de lemn pe care stau navele in cala.2. In domeniul naval, adancime la care se cufunda in apa o nava. Sinonim - Pescaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Calaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Calaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Calaj. Definitiile termenilor despre Calaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Calaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Calaj.