calciopoli

Comunicate de presa si evenimente pe tema calciopoli

 • calciopoli. pariuri online

  calciopoli

  Suceava, Suceava - 7 iunie 2012

  Comunicat de Ovidiu Prelipcean

  Campionatul romanesc de fotbal s-a incheiat recent, lasandu-le carcotasilor vesnicul subiect de discutie, cel legat de pariuri sportive. A fost sau nu a fost blat? ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calciopoli , scandaluri liga 1 , blaturi , concordia chiajna , echipe suspectate de blat

  Vezi toate comunicatele de presa despre calciopoli

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul calciopoli.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la calciopoli. Informatiile despre calciopoli cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul calciopoli, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la calciopoli, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.