Calculatie

Definitie Calculatie

Procedeu economic ce utilizeaza indicatori, preturi, coeficienti si alte operatii matematice pentru inregistrarea in contabilitate a mijloacelor si a procedeelor economice, precum si a rezultatelor obtinute. Spre exemplu calculul amortismentelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Calculatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Calculatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Calculatie. Definitiile termenilor despre Calculatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Calculatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Calculatie.