Calculatoare Second Hand Bucuresti !

BUCURESTI - 23 ianuarie 2014

Comunicat tip General in IT&C

Firma IT ce vinde produse second hand la cele mai mici preturi din Romania, de la calculatoare

Calculatoare Second Hand Bucuresti !

Suntem in 2014 si magazinele online se dezvolta de la o zi la alta, cam asta putem sa spunem si despre www.pretulok.ro, un magazin online ce comercializeaza calculatoare second hand, monitoare, laptopuri, servere si echipamente cisco.

Cand cumparam un produs second hand ne gandim automat la cuvantul "vechi", insa nu intodeauna este asa, asta pentru ca avem la calculatare si procesoare de ultima generatie, de la Pentium 4 si Dual Core pana la procesoare Quad Core si i7. 

Un calculator cumparat la mana a doua reprezinta foarte multe avantaje, bineintelesc ca pot fii si dezavantaje, dar sa nu cobim si sa ne gandim care este rolul lor si de ce piata it second hand s-a dezvoltat atat de mult in ultima vreme.

- calculatoarele la mana a doua cu siguranta sunt mult mai ieftine decat cele noi, uneori cu computers second poate sa fie si de 3 ori mai ieftin decat unul nou;

- in general computerele second hand sunt brand-uri, aici putem sa includem pc-uri de la dell, hp, acer, nec, fujitsu siemens, lenovo si maxdata;

- garantia produselor este de minim 12 luni cu posibilitate de extindere la 24 luni, aceasta garantie ne confirma faptul ca, calculatoarele sunt ok si nu prezint nici un risc.

In concluzie, magazinul online de calculatoare second hand ramane unul din cele mai ieftine magazine cu profil it din piata second hand.

Recomandarea noastra atunci cand cumparati un computer second hand este sa alegeti un model Dual Core sau Core 2 Duo, cele Pentium 4 sunt depasite si nu isi mai gasesc locul printre cele noi.

O configuratie minima la un pret bun:

- Procesor Dual Core, minim E2160

- 2 Gb RAM si 160 HDD

- Placa video minim 256 Mb

- Desktop pentru calculatoare de birou si tower pentru cei care vor jocuri, mai exact pentru cei care doresc sa-si puna si o placa video PCI Express.

Pe final indrumam cititorii sa achizitioneze produse second hand de pe site-ul www. pretulok .ro - Magazin online si offline cu sediul in Bucuresti, str Bradesti, nr 1Despre CalculatoareOK

PretulOK este un magazin online ce comercializeaza produse second hand, de la calculatoare la monitoare si laptopuri, cele mai ieftine imprimante si servere de pe piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/calculatoareok/calculatoare-second-hand-bucuresti