calibrare

Comunicate de presa si evenimente pe tema calibrare

 • calibrare. Spyder 4: noua generatie soseste la F64!

  calibrare

  Bucuresti - 3 ianuarie 2012

  Comunicat de F64 Studio

  Datacolor anunta azi lansarea unei game proaspete de calibratoare: Spyder 4 , succesoarea generatiei Spyder 3. Noua gama are la baza hardware optimizat pentru practic toate tipurile de dispozitive de afisare: de la monitoare LCD obisnuite pana la pr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: f64 , calibrare , spyder 4

  Vezi toate comunicatele de presa despre calibrare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul calibrare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la calibrare. Informatiile despre calibrare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul calibrare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la calibrare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.