Expertiză internațională facilă Profesionistilor din sistemul medical romanesc prin noua serie de evenimente Acceleratori ai Excelentei in Sanatate

BUCURESTI - 27 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Calitakropolis organizează cea de-a I-a ediție a Conferinței medicale științifice “ACCELERATORI AI EXCELENŢEI ÎN SĂNĂTATE: Digitalizarea managementului spitalicesc și cercetarea științifică”, în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicină și Institutul European de Cercetări Multidisciplinare din România, desfășurată în perioada de joi - 30 mai 2024 (orele 14.00-19.30) și vineri - 31 mai 2024 (orele 09.00-15.00) în București la Velveto Corporate, Strada Oltețului nr. 30, Sector 2.

MediQapp

Evenimentul științific medical (8 credite EMC emise de către Colegiul Medicilor) se adresează celor peste 600 de manageri, experți în management sanitar și personalul medical din unitățile sanitare publice și private din România, care susțin Excelența în Sănătate.

Aducem expertiza internațională de top, mai aproape de cadrele medicale din spitalele româneşti, în domeniile digitalizare, finanțare, cercetare, prin intermediul seriei de evenimente medicale științifice Acceleratori ai Excelenței în Sănătate: digitalizarea managementului spitalicesc și cercetarea științifică.

Focusăm interesul participanților noștri pe expertiza internațională cu care abordăm subiecte de mare actualitate și un real beneficiu în domeniile:

-               Malpraxisul medical european,

-               Cercetarea științifică în medicină

-               Standardele noi de acreditare ISQua și ANMCS

-               Sursele de finanțare din domeniul sănătății

-               Managementul conflictelor

Toate detaliile despre programul conferinței și modalitatea de înscriere le găsiți pe www.conferintemedicale.eu  unde veți parcurge etapele necesare participării. Locurile sunt limitate și rugăm confirmarea participării pe adresa de email calitakropolis.sales@gmail.com .

Venim în întâmpinarea participanților și prezentăm soluții concrete de Acceleratori ai Excelenței în Sănătate care au confirmat această valoare atât la nivel național dar mai ales internațional (mai multe detalii găsiți pe www.mediqapp.ro).

Despre Calitakropolis

Misiunea noastra este sa punem la dispozitie experienta, cunostintele si intreaga capacitate de inovare pentru a oferi solutii adaptate cerintelor clientilor nostri.

Taguri: www.mediqapp.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/calitakropolis/expertiza-internationala-facila-profesionistilor-din-sistemul-medical-romanesc-prin-noua-serie-de-evenimente-acceleratori-ai-excelentei-in-sanatate