Lansarea seriei evenimentelor medicale științifice "Acceleratori ai Excelenței în Sănătate: Digitalizarea managementului spitalicesc și Cercetarea"

BUCURESTI - 24 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, IT&C, Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Calitakropolis organizează cea de-a I-a ediție a Conferinței medicale științifice “ACCELERATORI AI EXCELENŢEI ÎN SĂNĂTATE: Digitalizarea managementului spitalicesc și Cercetarea științifică”, în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicină și Institutul European de Cercetări Multidisciplinare din România, desfășurată în perioada de joi- 23 mai 2024 (orele 14.00-19.30) și vineri-24 mai 2024 (orele 09.00-15.00) în București la Velveto Corporate, Strada Oltețului nr. 30, Sector 2.

Evenimentul științific medical este creditat cu puncte EMC emise de către Colegiul Medicilor din România - București și se adresează celor peste 600 de manageri și personalul medical din unitățile sanitare publice și private din România și mediului academic în științe medicale care susțin Excelența în Sănătate.

Suntem onorați să lansăm astfel prima conferință medicală știintifică în format hibrid, dedicată Excelenței Serviciilor de Sănătate din România, din seria evenimentelor centrate pe trei domenii cheie și anume: FINANŢARE, DIGITALIZARE, CERCETARE.

Digitalizarea MediQapp pentru sustenabilitatea acreditarilor din spitale

Calitakropolis împreună cu partenerii, sponsorii și colaboratorii apropiați au deosebita plăcere de a invita factorii decizionali, leaderii de opinie, specialiștii și evaluatorii din managementul calității serviciilor de sănătate și medicii din toate specialitățile medicale la ediția I a Conferinței medicale științifice “ACCELERATORI AI EXCELENŢEI ÎN SĂNĂTATE: Digitalizarea managementului spitalicesc și Cercetarea științifică”. Parteneriatul cu ISQua, 3Novex Global, Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicină și Institutul European de Cercetări Multidisciplinare din România ne onorează dar ne și obligă să păstrăm un standard ridicat de nivel internațional al subiectelor dezbătute pe cele trei domenii cheie și anume: FINANŢARE, DIGITALIZARE, CERCETARE.

Aducem în sfera de interes a participanților noștri subiecte de mare actualitate și real beneficiu în domeniile:

-               Malpraxisul medical european,

-               Cercetarea științifică în medicină

-               Standardele noi de acreditare ISQua și ANMCS

-               Sursele de finanțare din domeniul sănătății

-               Managementul conflictelor

Toate detaliile despre programul conferinței și modalitatea de înscriere o găsiți pe www.conferintemedicale.eu  unde veți parcurge etapele necesare participării. Locurile sunt limitate și rugăm confirmarea participării până la data de 21.05.2024 pe adresa de email: calitakropolis.sales@gmail.com .

Venim în întâmpinarea participanților și prezentăm soluții concrete de Acceleratori ai Excelenței în Sănătate care au confirmat această valoare atât la nivel național dar mai ales internațional (mai multe detalii găsiți pe www.mediqapp.ro).

Despre Calitakropolis

Misiunea noastra este sa punem la dispozitie experienta, cunostintele si intreaga capacitate de inovare pentru a oferi solutii adaptate cerintelor clientilor nostri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/calitakropolis/lansarea-seriei-evenimentelor-medicale-stiintifice-acceleratori-ai-excelentei-in-sanatate-digitalizarea-managementului-spitalicesc-si-cercetarea