Cambie domiciliata

Definitie Cambie domiciliata

Cambie care cuprinde o clauza speciala, numita de domiciliere, prin care se declara ca plata acesteia se va face la domiciliul unui tert (de obicei o banca) in localitatea unde se afla trasul sau in alta localitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cambie domiciliata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cambie domiciliata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cambie domiciliata. Definitiile termenilor despre Cambie domiciliata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cambie domiciliata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cambie domiciliata.