Cambie neacceptabila

Definitie Cambie neacceptabila

Cambie in cuprinsul careia tragatorul insereaza o clauza prin care interzice prezentarea acesteia la acceptare.O asemenea clauza nu poate fi inserata in cambiile domiciliate si nici in cambiile platibile la un anumit interval de timp de la vedere.In cambia neacceptabila increderea posesorului are ca temei provizionul spre a face plata ce astfel trebuie sa o efectueze el.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cambie neacceptabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cambie neacceptabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cambie neacceptabila. Definitiile termenilor despre Cambie neacceptabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cambie neacceptabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cambie neacceptabila.