Conferinta de Leadership: The Influence INDEX. Increasing a Leader’s True Value

Locul desfasurarii: Sala de Conferinte Stirbei, LITEXCO - Str. Ştirbei Vodă 104-106, Sector 1, Bucureşti

Organizator: Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania)

Conferinta de Leadership: The Influence INDEX. Increasing a Leader’s True Value


Camera de Comerţ Americană în Romania (AmCham Romania), cu sprijinul HCS – Human Capital Solutions şi XEROX prezintă Vineri, 9 Noiembrie a 4-a ediţie a conferinţei de leadership Maximum Impact. Tema ediţiei din acest an este: The Influence INDEX. Increasing a Leader’s True Value (INDEXul de influenţă. Îmbunătăţirea adevăratei valori a unui lider). Principalele sesiuni ale acestei remarcabile zi de training vor cuprinde strategii pentru dezvoltarea competenţelor de leadership colectiv, standarde de performanţă, productivitate şi profit ale organizaţiei.

Conferinţa înregistrată THE INFLUENCE INDEX prezintă în premieră o experienţă de leadership, ce vă va permite să învăţaţi lecţii testate în timp şi cu un grad ridicat de aplicabilitate. Printre vorbitorii ediţiei din acest an se numără Bill Strickland, Malcolm Gladwell, Tim Sanders .

Vă invităm să participaţi la conferinţă pentru a:

- Deprinde calităţile pe care orice mare lider le împărtăşeşte şi le implementează zilnic
- Conştientiza trăsăturile de caracter care activează şi susţin calitatea dumneavoastră de lider
- Îmbunătăţi abilităţile de a îi influenţa pe alţii
- Valorifica experienţa şi practica unor antreprenori de succes, lideri ai industriilor pe care le reprezintă, precum şi autori celebri.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura în limba engleză, şi nu se asigură traducere.

Taxa de participare:
- Participanţi din partea companiilor membre AmCham Romania: 500 RON/persoana;
- Participanţi din partea altor companii: 600 RON/persoana.

Pentru a înregistra participarea dumneavoastră, vă rugam să completaţi online formularul la adresa: www.amcham.ro, până la data de 7 Noiembrie, 2007, pentru a vă garanta locul.

Costurile acoperă de asemenea broşura, rezumatele prezentărilor făcute de vorbitori, disponibile după încheierea conferinţei, pauzele de cafea şi prânzul.
Conferinţa va avea loc în Sala de conferinţe Ştirbei, LITEXCO România
Str. Ştirbei Vodă 104-106, Sector 1, Bucureşti, între orele 9.00 si 17.30 (înregistrarea participanţilor între 8.30 şi 9.00).

Pentru alte detalii legate de participare şi înregistrare, persoana de contact este Camelia Stanciu, Coordonator Evenimente AmCham Romania la telefon 021 315 8694,
021 3124834 sau prin e-mail la cstanciu@amcham.ro.


Despre Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania)
www.amcham.ro

AmCham Romania este o organizaţie apolitică şi non-profit, fondată în 1993 de investitorii americani în România. AmCham este una dintre cele 98 de Camere de Comerţ Americane din 86 de ţări afiliate Camerei de Comerţ Americane cu sediul la Washington D.C. şi membră a Consiliului European al Camerelor de Comerţ Americane. În prezent, AmCham Romania peste 260 de membri: companii locale şi multinaţionale, asociaţii profesionale şi de afaceri din diferite domenii de activitate, precum şi organizaţii non-guvernamentale care au strânse legături cu Statele Unite.

Camelia Stanciu - Coordonator Evenimente AmCham Romania

Despre ASOCIATIA CAMERA DE COMERT AMERICANA IN ROMANIA

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnifcativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România.

Participare: Intrare libera