Seminar TOP CLASS: De ce sa urmez cursurile unui MBA?

Locul desfasurarii: AmCham Conference Room, Union International Center, Str. Ion Campineanu nr. 11, Bucuresti

Organizator: AmCham Romania si CEED Romania

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED Romania) şi Camera de Comerţ Americană în Romania (AmCham Romania) vă invită la seminarul dedicat opţiunilor de dezvoltare a carierei prin oportunităţile oferite de programele de MBA în România.

Evenimentul face parte din seria de activităţi din cadrul programului “Top Class - instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti –Ilfov”, cofinanţat de UE prin Fondul Social European – AMPOSDRU.

La seminar vor participa Prof. Marcel Duhăneanu, Rector ASEBUSS şi Bianca Ioan, Director Academic ASEBUSS.
Sunt aşteptaţi la eveniment antreprenori, manageri, angajaţi români din Regiunea Bucureşti-Ilfov, interesaţi de beneficiile ce decurg din urmarea cursurilor de MBA, sau care au întrebări referitoare la aceasta ofertă de educaţie.

Participarea este gratuită, dar trebuie înregistrată în avans prin completarea formularului ataşat pe care vă rugăm să îl transmiteţi prin e-mail la amcham@amcham.ro sau prin fax la 021 312 48 51 până la data de 7 iunie 2010.

Proiectul Top Class este derulat de catre Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED) – furnizor de formare autorizat, cu o experienţă îndelungată în domeniul instruirii, in calitate de partener principal, si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), asociatie profesionala de afaceri ce reprezinta intresele de afaceri a peste 300 de companii americane, internationale si locale.


CEED
office@ceed-romania.org
021 313 42 92
Persoană de contact:
Cristina Manescu, Manager de Proiect
AmCham
amcham@amcham.ro
021 312 48 34
031 226 24 26
Persoană de contact: Andreea Roman

Despre ASOCIATIA CAMERA DE COMERT AMERICANA IN ROMANIA

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnifcativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România.

Participare: Intrare libera