Seminar Top Class: INOVATIA – VECTOR AL DEZVOLTARII AFACERILOR

Locul desfasurarii: IBM Innovation Center – Bucharest Business Park

Organizator: Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania)


Invitat: Mihai Tudor, Country Manager – IBM Romania

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED Romania) şi Camera de Comerţ Americană în Romania (AmCham Romania) vă invită la seminarul dedicat tehnologiei informatiilor si inovarii.
Evenimentul face parte din seria de activităţi din cadrul programului “Top Class - instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti –Ilfov”, cofinanţat de UE prin Fondul Social European – AMPOSDRU.

Despre inovatia ca vector al dezvoltarii afacerilor va vorbi dl. Mihai Tudor, Country Manager IBM Romania iar intalnirea va include si o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Sunt aşteptaţi la eveniment antreprenori, manageri ce activează în sectorul IMM, angajaţi interesaţi de iniţierea unei activităţi independente din Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Participarea este gratuită, dar trebuie înregistrată în avans prin completarea formularului pe care va vă rugăm să îl solicitati prin e-mail la amcham@amcham.ro până la data de 6 mai 2010 cel târziu.

Proiectul Top Class este derulat de catre Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED) – furnizor de formare autorizat, cu o experienţă îndelungată în domeniul instruirii, in calitate de partener principal, si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), asociatie profesionala de afaceri ce reprezinta intresele de afaceri a peste 300 de companii americane, internationale si locale.

Pentru mai multe detalii privind participarea la alte activităţi ale proiectului Top Class, vă rugăm să contactaţi:
CEED
office@ceed-romania.org
021 313 42 92
Persoană de contact:
Cristina Manescu, Manager de Proiect

AmCham
amcham@amcham.ro
021 312 48 34
031 226 24 26
Persoană de contact: Andreea Roman


Partener media :


Andreea Roman

Despre ASOCIATIA CAMERA DE COMERT AMERICANA IN ROMANIA

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnifcativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România.

Participare: Intrare libera