Seminar Top Class: STRATEGIA DE COMUNICARE.COMUNICAREA CU CLIENTII

Locul desfasurarii: AmCham Romania, Union International Center, Et. 5, Str. Ion Campineanu nr. 11

Organizator: Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania)

STRATEGIA DE COMUNICARE. COMUNICAREA CU CLIENTII


Data: 27 aprilie 2010, între 16.00-18.00
Locaţie: AmCham Office – Union International Center et. 5, Str. Ion Campineanu nr. 11, Bucuresti
Invitat: Mihai Maties, Managing Partner Mastermind Communication/calendarevenimente.ro


Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED Romania) şi Camera de Comerţ Americană în Romania (AmCham Romania) vă invită la seminarul dedicat strategiei de comunicare in managementul unei afaceri.

Evenimentul face parte din seria de activităţi din cadrul programului “Top Class - instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti –Ilfov”, cofinanţat de UE prin Fondul Social European – AMPOSDRU.

Prezentarea despre strategia de comunicare si comunicarea cu clientii va fi oferita de dl. Mihai Maties, Managing Partner Mastermind Communication/calendarevenimente.ro, iar intalnirea va include si o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Sunt aşteptaţi la eveniment antreprenori, manageri ce activează în sectorul IMM, angajaţi interesaţi de iniţierea unei activităţi independente din Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Participarea este gratuită, dar trebuie înregistrată în avans. In acest sens va rugam sa solicitati prin email formularului de inregistrare e-mail la amcham@amcham.ro. />
Proiectul Top Class este derulat de catre Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED) – furnizor de formare autorizat, cu o experienţă îndelungată în domeniul instruirii, in calitate de partener principal, si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), asociatie profesionala de afaceri ce reprezinta intresele de afaceri a peste 300 de companii americane, internationale si locale.


Partener media :
www.calendarevenimente.ro

AmCham
amcham@amcham.ro
021 312 48 34
031 226 24 26
Persoană de contact: Andreea Roman

Despre ASOCIATIA CAMERA DE COMERT AMERICANA IN ROMANIA

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnifcativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România.

Participare: Intrare libera