COMUNICAT - Directia ''ECO'

BUCURESTI - 6 martie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate


Camera de Comert Imobiliar este procupata de imbunatatirea calitatii vietii prin reducerea noxelor din procesul industrial. Astfel in cadrul CCIR a luat fiinta Directia ''ECO'' organism aflat in subordinea Presedintelui avand obiectiv principal urmatoarele:1) initiaza si colaboreaza pentru realizarea unor noi proiecte de lege in domeniu
2) monitorizeaza aplicarea legilor existente
3) stimuleaza introducerea noilor tehnologii nepoluante
4) organizeaza forumuri si seminarii
5) promoveaza producatorii materialelor ecologice de constructiiEste cunoscut faptul ca implementarea unor noi tehnologii mult mai compatibile cu mediul inconjurator se face cu dificultate datorita fie unor costuri mai ridicate fie unor grupuri de interese din zona energiilor conventionale care blocheaza efortul de retehnologizare. Este necesara o modificare de mentalitate atat la nivelul cetatenilor dar si la nivelul factorilor de managment legislativ pentru a se produce o r)evolutie in domeniul energetic. Pana nu este prea tarziu.


In ceea ce priveste activitatea Camerei de Comert Imobiliar prin intermediul Directiei ''ECO'' vor fi adoptate o serie de masuri de natura sa sensibilizeze investitorii cu privire la achizitiile de tehnologii non-poluante.

Astazi, tinand cont de efortul substantial efectuat de compania BMW pentru introducerea in productia de serie a motorului non-poluat pe baza de hidrogen, Directia 'ECO' a adoptat prima propunere ce va fi validata de Consiliul National de Coordonare al CCIR.Astfel :

Toti viitorii proprietari de automobile BMW seria 7 Hydrogen vor beneficia de un discount de pana la 50% din valoarea comisionului la achizitia unei proprietati intermediate de un agent imobiliar membru UNAI.
Prin aceasta masura, Directia ''ECO'' a Camerei de Comert Imobiliar incearca sa stimuleze din punct de vedere economic dar si sa responsabilizeze clasa ''clientilor de top'' compusa din oameni de afaceri, vedete TV, sportivi(fotbalisti) ce pot da un exemplu de discernamant in problema ecologica.Un bun exemplu,demn de urmat.

Economiiile realizate de acestia prin specularea acestei oportunitati oferite de Directia ''ECO'' a CCIR sunt semnificative astfel incat costul real al unei asemenea masini ecologice, in final, sa fie chiar mult mai redus decat una alimentata conventional.Directia ''ECO''

Despre CAMERA de COMERT IMOBILIAR din ROMANIA

.


CAMERA de COMERT IMOBILIAR din ROMANIA
Sediu social: str. Eugen Carada nr.7 sector 3 Bucuresti
Certificat:1/19.01.2005 CIF 17209908
CONT:RO87 BRMA 072007268110 0000
camera.imobiliara@gmail.com