Acord de colaborare CCIB – Beijing Bulk Commodity Exchange

BUCURESTI - 9 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, ONG

In perioada 31 august – 8 septembrie 2013, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a organizat o misiune economica la Beijing. Din delegatia condusa de Mihai Andritoiu, presedintele Sectiunii Comert si vicepresedinte al Camerei bucurestene, au facut parte reprezentanti ai unor firme specializate din domeniul alimentar, industria produselor cosmetice, energie, servicii juridice, precum si reprezentanti ai administratiei publice locale.

Acord de colaborare CCIB – Beijing Bulk Commodity Exchange

Cu aceasta ocazie, a fost semnat un acord de colaborare intre CCIB si Beijing Bulk Commodity Exchange (parte a China International Trading Platform), datorita caruia companiile din tara noastra care doresc sa opereze in China vor putea beneficia de sprijin in ceea ce priveste inregistrarea produselor romanesti pe aceasta piata.

Programul profesional al misiunii a inclus participarea la Forumul de afaceri organizat la Ambasada Romaniei in R. P. Chineza, cu ocazia Sesiunii Comisiei Guvernamentale China-Romania.

Membrii delegatiei romane au beneficiat de intalniri personalizate organizate de Biroul de reprezentare al CCIB de la Beijing si au participat la intrevederi cu reprezentanti ai unor camere de comert locale si ai unor organizatii profesionale.

Biroul de Presa al CCIB

Despre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, 030982, Bucuresti - RomaniaTel./Fax: 021 319 0179

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/camera-de-comert-si-industrie-a-municipiului-bucuresti1/acord-de-colaborare-ccib-beijing-bulk-commodity-exchange