Membrii CCIB beneficiază de reduceri la cursul „Fonduri structurale pentru întreprinzători“

BUCURESTI - 8 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) organizează, la sala Bihor, aflată în sediul său din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3 (tronson 2, etaj 3), în perioada 13-15 noiembrie 2007 cursul „Fonduri structurale pentru întreprinzători“. Acesta se adresează persoanelor cu responsabilităţi în elaborarea şi implementarea proiectelor în cadrul companiilor, ONG-urilor, autorităţilor publice etc.

Lectorii vor aduce în discuţie, pe durata celor trei zile ale cursului, modul de elaborare a proiectelor pentru accesarea fondurilor structurale şi vor prezenta cazuri de succes privind implementarea unor proiecte finanţate din fonduri structurale la nivelul Uniunii Europene. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de informare a cursanţilor în ceea ce priveşte procesul, instituţiile, documentele oficiale şi criteriile de selectare a proiectelor finanţate din fonduri structurale, completarea cererilor de finanţare şi condiţiile de eligibilitate, managementul proiectului, precum şi dezvoltarea abilităţilor practice ale acestora.

Cursul este susţinut de doi consultanţi în domeniul finanţărilor europene din cadrul Compartimentului de Integrare Europeana al CCIB, care au cunoştinţe teoretice şi experienţa practică în elaborarea şi managementul proiectelor europene.

Membrii CCIB cu cotizaţia platită pe anul în curs beneficiază de reduceri la acest curs, a cărui data limită de înscriere este 9 noiembrie a.c., orele 14,00.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Bogdan Zaval sau de la Sorana Ionescu, tel. (021)319.01.05, (021)319.54.41; fax: (021)319.26.96; e-mail: bogdan.zaval@ccib.ro; sorana.ester@ccib.ro.

Departamentul Presa al CCIB

Despre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti
Bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, 030982, Bucuresti - Romania