Adunarea Generale a Asociatiei Camerelor de Comert Balcanice ABC

Locul desfasurarii: Sala Ronda

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Adunarea Generale a Asociatiei Camerelor de Comert Balcanice ABC

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) vă invită la dechiderea Adunarii Generale a Asociatiei Camerelor de Comert Balcanice (ABC), joi, 29 noiembrie 2007, ora 10.00, care va avea loc la sediul camerei din Str. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Sala Ronda (et.8 Tronson I ).

In cadrul acestui eveniment va fi semnat acordul de cooperare dintre Asociatia Balcanica a Camerelor de Comert (ABC) si BSEC Business Council, si se va efectua predarea presedentiei Asociatiei de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei, catre TOBB ( Uniunea Camerelor si Burselor din Turcia ).

Evenimentul se va bucura de participarea: dl. Dragos Seuleanu Presedinte in exercitiu al ABC si presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl. Rifat Hisarciklioglu, Presedintele TOBB, dl. George Kassimatis vicepresedinte al Eurochambres, dl. Costas Masmanidis, secretar general al BSEC Business Council, precum si presedinti ai Camerelor de Comert din Balcani.

În măsura în care evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne confirmaţi participarea la telefon: 319.01.78 sau prin e-mail, la adresa pr@ccir.ro. Persoana de contact: Alina Sarbu.Persoana de contact: Alina Sarbu.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera