Conferinta cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

Locul desfasurarii: sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bulevardul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti, sala Assan

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Conferinta  cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), in parteneriat cu Centrul de Studii Strategice si Internationale – Washington, S.C. ROMEXPO S.A. si Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate, Bucuresti, organizeaza luni, 25.06.2007, Conferinta cu tema: „Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre”.
Evenimentul va avea loc, incepand cu ora 10.00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bulevardul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti, sala Assan.
Evenimnetul urmareste sa faca o analiza lucida a situatiei economice si politice si de a identifica avantajele competitive pe care pozitionarea geografica ne-o ofera in cadrul pietei unice europene pentru urmatoarea perioada.
Conferinta isi propune abordarea urmatoarelor teme:
 Sunt strategiile SUA si UE pentru aceasta zona concurente sau complementare ? Ce rol poate/vrea sa joace Federatia Rusa?
 Care sunt domeniile principale de business in zona cu un inalt grad de competitivitate ?
 Cum poate fi incurajata competitivitatea IMM-urilor din aceasta zona in contextul unei economiii globale ?
 Romania – intre exportul si importul fortei de munca?
 Comunicarea legislativului cu mediul de afaceri - intre reglementare si autoreglementare.
Vor participa reprezentanti ai Guvernului, ai Comisiilor parlamentare de specialitate, reprezentanti ai uniunilor patronale si sindicale, ai mass-media, analisti economici.
Coordonator Proiect – Iuliana Klebleev
Telefon: 3190166
E-mail: iuliana.klebleev@ccir.ro

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera