Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala Dacia, mezanin, tronson II.

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va invita sa participati la conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”, ce va avea loc la data de 14 decembrie a.c, la Bucuresti cu incepere de la ora 9:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala Dacia, mezanin, tronson II. Participarea este gratuita.
Reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, Academiei Romane si ai unor institute de marca in cercetarea romaneasca vor prezenta experientele acumulate in cadrul PC6, cazuri de succes pe domeniile tematice specifice, informatii despre PC7, aspecte legislative si financiare privind sprijinul acordat in cadrul PC7, finantari pentru cercetare dezvoltare si inovare in cadrul fondurilor structurale precum si alte subiecte de interes pentru domeniul cercetarii. Aceasta intalnire reprezinta si o sansa deosebita pentru schimbul de experienta intre participanti, discutarea ideilor de proiecte si gasirea de parteneri.
Conferinta se desfasoara in cadrul proiectului ROINTERA, care este finantat de Comisia Europeana (prin Programul-Cadru 6 de Cercetare, Dezvoltare si Inovare al Uniunii Europene). Proiectul, aflandu-se la final, dupa o perioada de derulare de 3 ani (2003-2006), a avut ca principal obiectiv sprijinirea comunitatii stiintifice romanesti in vederea cresterii numarului de cercetatori, institute, firme si organizatii cu profil de cercetare din Romania care elaboreaza si depun propuneri de proiecte. Un alt obiectiv a fost si cresterea calitatii proiectelor si, implicit, a sanselor de a fi selectate si de a primi finantare din partea Comisiei Europene.


Persoana de contact: Madalina Paraschiv, tel. 021. 319.01.12, sau fax: 021. 319.01.19 21 sau e-mail: madalina.paraschiv@ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera