Forum de afaceri româno-turc

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Forum de afaceri româno-turc

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) are plăcerea să vă anunţe că în perioada 3 – 4 Martie 2008, Preşedintele Republicii Turcia, dl. Abdullah GÜL va efectua o vizită oficială în România, la invitaţia Preşedintelui român, dl. Traian BĂSESCU.
Cu această ocazie, Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizează Forumul de afaceri româno-turc, organizat în colaborare cu Consiliul de Relaţii Externe al Turciei – DEIK şi cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România – TIAD. Evenimentul va cuprinde o sesiune plenară care se va bucura de prezenţa înalţilor demnitari şi care va fi precedată de întâlniri bilaterale de afaceri între companii româneşti şi cele turceşti.
Principalele domenii de activitate ale firmelor care compun delegaţia oamenilor de afaceri turci sunt următoarele: construcţii şi materiale de construcţii, energie, transport şi logistică, infrastructură, piese auto, materiale plastice, textile, agricultură, industria de apărare, produse alimentare, lemn şi mobilă, sector bancar.


tel: 319.01.78

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera