Masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Activitatea de lobby la institutiile europene

Locul desfasurarii: Sediul CCIR, sala Dacia (tronson II, mezanin, acces prin intrarea “E”)

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Activitatea de lobby la institutiile europene

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) - avand ca partener oficial Programul de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca in Romania (WBF/GTZ) - are onoarea sa va invite joi, 10.05.2007, la Masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Activitatea de lobby la institutiile europene
In Romania, piata de lobby este putin dezvoltata, iar lobby-ul si activitatile de advocacy sunt asimilate, la nivelul opiniei publice, cu traficul de influenta.
 Cine si cum reprezinta oamenii de afaceri din Romania la Bruxelles?
 Cat de bine este cunoscut si cum poate fi influentat procesul decizional al institutiilor europene?
 Care sunt practicile europene si nord americane pentru un lobby eficient si profesionist?
Reprezentanti ai unor companii cu mare experienta internationala in activitatea de lobby, ai unor autoritati publice si institutii private vor prezenta aspecte legate de mecanismele de initiere de acte normative, a luarii de decizii si influentarii acestora, precum si exemple de bune practici in domeniu.
Reuniunea continua proiectul initiat sub genericul “Business in Europa – succes sau faliment?”, care a debutat in luna ianuarie 2007, cu scopul de a contribuii la transformarea Romaniei intr-un participant activ la configurarea politicilor economice ale Uniunii Europene.
Evenimentul va avea loc in data de 10 mai 2007, incepand cu ora 14.30, in sala Dacia (tronson II, mezanin, acces prin intrarea “E”), Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti.
Pentru participanti:
Contact operational: Mihai Ivascu
Relatii suplimentare la tel: 021-319 01 51
Confirmari prin e-mail la adresa: petrina.tivadaru@ccir.ro. Termen limita de confirmare: 9 mai 2007.
Pentru presa:
Relatii suplimentare la tel: 319.01.78; 0744.333.575, persoana de contact: Roxana Balaneanu – PR Specialist.
Confirmari prin e-mail la adresa: roxana.balaneanu@ccir.roSponsor al evenimentului: Niro Investment Group
Pentru mai multe informatii despre proiectul „Business in Europa – Succes sau faliment?” si va invitam sa accesati: www.ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera