Masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra turismului romanesc

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala Transilvania

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Masa rotunda cu tema:  Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra turismului romanesc

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va invita sa participati la masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra turismului romanesc
Avandu-se in vedere slaba promovare a turismului romanesc si lipsa unei strategii clare pentru redresarea acestui sector strategic din Romania se intentioneaza elaborarea unor evaluari si puncte de vedere care sa contribuie la transformarea Romaniei intr-o zona turistica de interes la nivel european.
Tematici propuse spre abordare:
 Principalele probleme pe care le are turismul romanesc: infrastructura saraca, serviciile de slaba calitate etc.
 Puncte forte ale turismului romanesc pe piata internationala
 Strategia Autoritatii Nationale pentru Turism cu privire la promovarea turismului romanesc
 Accesarea fondurilor structurale pentru dezvoltarea si promovarea turismului romanesc
Evenimentul va avea loc in data de 22 martie 2007, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din B-dul Octavian Goga nr. 2, Sala Transilvania a Centrului International de Conferinte al CCIR.Adrian Grecescu , Tel: 3117534, Fax: 3192110, E-mail: adrian.grecescu@ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera