Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Industria alimentara

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala DACIA a Centrului International de Conferinte al CCIR

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Industria alimentara

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Industria alimentara.
Luand in considerare industria alimentara, cu toate componentele ei, cat si domeniile conexe (constructii, utilaje si instalatii, materii prime, consultanta in domeniu etc.) se intentioneaza un dialog interactiv intre factorii din productie si desfacere, pe de o parte si cei decizionali, pe de alta parte, in vederea identificarii atat a problemelor cu care acest sector se confrunta, cat si a modalitatilor de rezolvare a acestora, stiute fiind noile cerinte impuse tarilor din Uniunea Europeana.
Tematici propuse spre abordare:
- Implementarea HACCP
- Implementarea si respectarea regulilor de siguranta alimentara
- Cerinte de respectat in vederea exportului de produse alimentare in Uniunea Europeana
- Protectia marcilor de produse romanesti
- Rolul consultantei in toate etapele fabricatiei si comercializarii produselor alimentare
- Accesarea fondurilor structurale disponibile acestui sector.

Evenimentul va avea loc in data de 19 aprilie 2007, incepand cu ora 14,00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala DACIA a Centrului International de Conferinte al CCIR.Relatii suplimentare la tel: 319.01.78 sau mobil: 0744.333.575, persoana de contact: Adrian GRECESCU. Relatii suplimentare la tel: 021-319 01 51; 0723.141.258, carmen.stoian@ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera