Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Transportul si infrastructura

BUCURESTI - 25 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) - avand ca partener oficial Programul de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca in Romania (WBF/GTZ) - organizeaza joi, 26.04.2007, Masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Transportul si infrastructura.

Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Transportul si infrastructura

Intalnirea e menita sa contribuie la realizarea unei analize a situatiei actuale a transporturilor, a infrastructurii precum si a perspectivelor de dezvoltare in noul context european. Vor participa reprezentanti ai mediului de afaceri, ai ministerelor si agentiilor guvernamentale de profil, ai uniunilor patronale din domeniu, ai mass-media si diplomati. In cadrul Mesei rotunde se va face o prezentare a fondurilor structurale alocate dezvoltarii infrastructurii, iar participantii vor putea dialoga activ cu responsabilii din domeniu.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 14.30, in sala Dacia (tronson II, mezanin, acces prin intrarea “E”), Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti.

Reuniunea continua proiectul initiat sub genericul “Business in Europa – succes sau faliment?”, care a debutat in data 26 ianuarie 2007, cu scopul sa institutionalizeze dialogul consistent intre decidentii politici si oamenii de afaceri. Intentionam elaborarea unor evaluari si puncte de vedere sectoriale care sa contribuie la transformarea Romaniei intr-un participant activ la configurarea politicilor economice ale Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre proiectul „Business in Europa – Succes sau faliment?” si va invitam sa accesati: www.ccir.ro

Despre Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Pentru participanti:
Contact operational: Mihai Ivascu, tel: 021-319 01 51; 0723.141.258, e-mail: carmen.stoian@ccir.ro

pr@ccir.ro