Seminarul "Ciclul de viata al proiectului: aspecte tehnice, administrative, financiare si legale privind pregatirea si derularea proiectelor in cadrul PC7"

Locul desfasurarii: Centrului Regional de Afaceri din Timisoara

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre

Seminarul

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Academia Romana si ceilalti parteneri ai consortiului ROINTERA, va invita la seminarul "Ciclul de viata al proiectului: aspecte tehnice, administrative, financiare si legale privind pregatirea si derularea proiectelor in cadrul PC7" organizat in zilele de 26 - 27 octombrie 2006, la Timisoara, sub egida "Zilele cercetarii in Timisoara". Seminarul este organizat cu sprijinul Comisiei Europene, Directia Generala pentru Societatea Informationala si Media si cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara - Euro Info Centre.
Pe parcursul celor 2 zile reprezentanti ai Comisiei Europene - Directia Generala Societatea Informationala si Media, reprezentanti ai unor IMM de succes, evaluatori ai propunerilor IST in cadrul PC6, beneficiari ce au negociat proiecte in cadrul PC6 si alti reprezentanti de marca in domeniul cercetarii, vor prezenta informatii despre PC7, ciclul de viata al proiectului, aspecte financiare, procesul de evaluare si de negociere a propunerilor de proiecte.
Acest seminar reprezinta o sansa deosebita pentru schimbul de experienta intre participanti, diseminarea informatiei in domeniul ICT, discutarea ideilor de proiecte si gasirea de parteneri.
Seminarul va avea loc in cadrul Centrului Regional de Afaceri din Timisoara.
Participarea este gratuita, iar inregistarea prealabila este obligatorie.


Cristina Roua, e-mail:euroinfo@ccir.ro, tel: 021 319 01 11; 319 01 12.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera