Topul National al Firmelor

Locul desfasurarii: Teatrul National Bucuresti - Sala Amfiteatru

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Topul National al Firmelor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va invita sa participati la a XIII-a editie a „Topului National al Firmelor”, o importanta competitie a intreprinzatorilor, menita sa premieze cele mai performante firme romanesti in baza activitatii desfasurate in anul 2005. Aceste companii sunt si promotoarele progresului tehnic si ale unui management competent, capabil sa asigure un nivel inalt de calitate si productivitate a muncii. Exemplele de buna practica oferite de companiile prezente in Top servesc tuturor operatorilor economici romani, care trebuie sa reziste, incepand cu anul 2007, concurentei de pe Piata Unica Europeana.
Eveniment de referinta al mediului de afaceri romanesc, Topul National al Firmelor reprezinta modul concret prin care Camera de Comert si Industrie a Romaniei vine in sprijinul oamenilor de afaceri, rasplatind performanta si productivitatea in afaceri.
Premierea firmelor clasificate în TOPUL NAŢIONAL se va desfăşura în data de 24 octombrie 2006, incepand cu ora 18.00, în Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti.


Mihai Ivascu, tel: 319.01.51, fax: 319.01.59

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera