Camera de comert

Definitie Camera de comert

Organizatie neguvernamentala de utilitate publica, cu caracter autonom, avand drept scop promovarea comertului si industriei pe plan intern si extern, precum si sprijinirea comerciantilor din tara in raporturile lor cu autoritatile locale si cu organismele similare din strainatate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Camera de comert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Camera de comert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Camera de comert. Definitiile termenilor despre Camera de comert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Camera de comert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Camera de comert.