Ai grija de bunicii tai cu ajutorul unui camin pentru batrani

BUCURESTI - 30 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Sanatate

Care este primul lucru ce iti vine in minte cand auzi cuvantul „batran”? Poti face acest exercitiu si cu siguranta gandurile te pot duce la bunici . Bunicii sunt cei care ti-au marcat copilaria intr-un mod placut, fara ei in viata ta, nu ai mai fi ceea ce esti azi.

Acum ai un serviciu solicitant, ai agenda plina mai mereu si in afara de discutii la telefon de cateva ori pe luna, nu poti sa te implici in sprijinul lor. Ti-ai dori sa-i ai mai aproape dar spatiul casei tale nu-ti permite.

Cauti o solutie convenabila din toate punctele de vedere, atat pentru ei cat si pentru tine? Lantul de camine pentru batrani Bucuresti vine in sprijinul nevoii tale cu oferte de cazare pentru persoanele dragi tie care au ajuns la o etate admirabila.

Poate te gandesti ca un azil de batrani din Bucuresti nu e cea mai potrivita alegere pentru scumpii tai, insa ca sa te convingi, punem la dispozitia ta site-ul nostru web https://camin-pentru-bunici.ro pe care te rugam sa-l vizitezi si sa-ti faci o parere despre serviciile noastre.

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta si telefonic si eventual putem stabili o intalnire in care sa vorbim fata in fata, sa vezi cu ochii tau cum sunt ingrijiti beneficiarii deja cazati in spatiul nostru, si de ce nu, sa ceri feedback din partea lor. Viziunea noastra este de a sprijini si de a deschide noi oportunitati seniorilor si familiilor acestora oferindu-le cazare in cele mai bune conditii, servicii medicale, servicii de ingrijire personala, activitati recreative, vizite in oras la obiective alese de beneficiar, consiliere psihologica.

Acestea sunt mici detalii de care vrem sa ne ocupam, insa stim ca cel mai benefic pentru un batran este sa-i aiba pe cei dragi alaturi, de aceea fiecare zi este cea mai potrivita pentru a primi o vizita. Familia si prietenii sunt invitati si incurajati sa vina in vizite la orice ora doresc ei sau beneficiarul. Legatura stransa cu membri familiei face mai mult decat o vizita la medic, o pastila de durere, o sedinta la coafor, un film bun, o piesa de teatru la care razi copios. Este terapie curata, de aceea vrem sa fii parte a starii de bine a celor care ti-au indrumat pasii in viata, care te-au sprijinit si te-au incurajat la momentul potrivit.

Ei au fost langa tine, fii si tu langa ei cu ajutorul no