INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.

Campanie electorala

Descopera puterea comunicarii electorale in mediul digital!

Ai un proiect electoral in plan? Noi suntem partenerul tau de incredere care iti aduce o audienta noua. Comunicatedepresa.ro vine in sprijinul tau, oferindu-ti solutii eficiente si impactante pentru campaniile tale electorale. Utilizatorii de internet sunt viitorii tai alegatori. Beneficiaza de experienta si profesionalismul nostru si obtine rezultate remarcabile!

Comunicatedepresa.ro iti ofera beneficiul de a atinge o audienta noua, care se afla in mediul online. Nu o neglija! Doar asa poti ajunge la cat mai multi votanti.

Fa o diferenta majora folosindu-te de online, unde poti atinge atat publicul din Romania, cat si votantii care se afla in diaspora!

Doar impreuna putem transforma proiectele tale electorale in succese reale!

Comunicatedepresa.ro:

 • 43.000 de utilizatori pe luna
 • Acoperire nationala
 • Distributie catre 3.595 de jurnalisti
 • Cresterea vizibilitatii in randul oamenilor de afaceri
 • Distributie pe 5 domenii, la alegere
 • Distributie pe pagina de Facebook
 • Optiunea de preluare a comunicatului pe alte site-uri

Acasa.ro:

 • 250.000 de utilizatori pe luna, inclusiv din diaspora
 • Audienta predominant feminina (65%)
 • Diversitate demografica
 • Publicare in HomePage
 • Distributie pe Facebook

Ziare.com:

 • milioane de unici pe luna, inclusiv din diaspora
 • 520.000 abonati la alerte
 • 363.000 de urmaritori pe Facebook
 • 90.000 vizualizari estimate/interviu video Ziare.com
 • Distributie pe Facebook
Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro pentru a putea ajunge la publicul votant din online!

Profita de oportunitatea de a colabora cu Comunicatedepresa.ro si transforma-ti mandatul in realitate! Contacteaza-ne acum pentru a incepe sa-ti construiesti succesul! Suntem aici pentru tine si suntem gata sa te sprijinim in atingerea obiectivelor tale!

sau suna la 0374.112.675
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre servicii SEO
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept