Campanie SEO

Ce este o campanie SEO si de ce ai nevoie de ea

O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. Prin acest proces se imbunatateste clasamentul site-ului, indiferent de tipul acestuia, in motoarele de cautare.

Campania SEO se deosebeste de optimizarea SEO prin faptul ca are obiective specifice, masurabile.

O campanie SEO prevede un set de pasi care trebuie urmati. Se incepe cu anlizarea configuratiei site-ului, apoi se efectueaza un audit SEO, se stabilesc obiectivele campaniei, se efectueaza o cercetare a cuvintelor cheie specifice site-ului si apoi se trece la crearea de continut SEO on-page si off-page, si la promovarea de continut in cadrul site-ului dar si pe alte site-uri, sub forma de advertoriale SEO. In tot acest timp monitorizarea campaniei SEO se face constant.

Cand faci o campanie SEO este important sa-ti stabilesti obiectivele si tintele pe care vrei sa le atingi. Vrei sa-ti cresti vizibilitatea in Google sau sa imbunatatesti anumite cuvinte cheie de pe paginile deja existente?

Fiecare campanie SEO este diferita. Aceasta difera de la site la site in functie de obiective, de tipul site-ului si de rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Campania SEO include si plasarea de advertoriale SEO pe site-uri cu Rank Page mare, astfel incat site-ul sa ajunga mai sus in cautari si sa primesti mai multe vizualizari.

Keyword Research

Keyword Research te ajuta sa gasesti cele mai bune cuvinte cheie pe care sa le vizezi in strategia de optimizare SEO.

Rank Tracking

Rank Tracking sau urmarirea clasamentului cuvintelor cheie te ajuta sa te asiguri ca site-ul este vizibil in motoarele de cautare.

Articole SEO

Genereaza un backlink catre site-ul tau publicand articole SEO, cu continut nativ, pe site-uri cu autoritate mare.

Content Optimization

Optimizarea continutului ajuta site-ul sa se claseze mai bine si sa obtina rezultate mai bune in Google.

Google Webmaster Tools

Monitorizeaza evolutia site-ului in Google cu ajutorul acestui tool care verifica integritatea unui site in motoarele de cautare.

Seo Spyglass

Cu ajutorul acestui tool poti vizualiza toate link-urile care sunt penalizate de Google, pentru a le eminima.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro in strategia ta prin o campanie SEO?
  • Campania SEO te ajuta sa urci in cautarile din Google
  • Pentru o campanie SEO poti publica advertoriale SEO instant, alegand dintr-o lista de peste 800 de site-uri din toate domeniile
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, printr-un sistem automatizat, prin urmare castigi timp valoros pentru tine. Procesul dureaza maximum 3 minute
  • O campanie SEO te ajuta la construirea unui brand awareness, atragand mai multi clienti pentru afacerea ta
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 150.000 de articole publicate
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre campania SEO
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept