#campaniedonatiicluj    

Comunicate de presa si evenimente pe tema #campaniedonatiicluj

 • #campaniedonatiicluj. Echipa de patinatoare - Campanie

  #campaniedonatiicluj

  Cluj - Napoca, Cluj - 19 December 2014

  Comunicat de Promocrat

  În acest an, YouDeal te ajută să faci o faptă bună. Platforma de reduceri colective se transformă de Sărbători în platforma ta de susținere colectivă a echipei de patinaj artistic pe role din Cluj. Hai să fim alături de cele 6 fete din e ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #maimultcluj , #campaniedonatiicluj , #patinajartisticcluj , #medaliiromania , #sustinemsportul

  Vezi toate comunicatele de presa despre #campaniedonatiicluj

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #campaniedonatiicluj.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #campaniedonatiicluj. Informatiile despre #campaniedonatiicluj cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #campaniedonatiicluj, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #campaniedonatiicluj, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.