Poze Canalul manecii

 • Andrei Roșu

  Poza: Un român va traversa înot Canalul Mânecii

 • Diskeeper isi extinde canalul de distributie

  Poza: Diskeeper isi extinde canalul de distributie

 • foto

  Poza: Invitație conferință de presă Paul Georgescu

 • S-a lansat în România canalul tv de muzică Latina F

  Poza: S-a lansat în România canalul tv de muzică Latina F

 • AXN AJUNGE IN TREI MILIOANE DE CASE DIN EUROPA CENTRALA Canalul TV de actiune si aventura este prezent in tot mai multe camine din regiune

  Poza: AXN AJUNGE IN TREI MILIOANE DE CASE DIN EUROPA CENTRALA Canalul TV de actiune si aventura este prezent in tot mai multe camine din regiune

 • THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!

  Poza: THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul canalul manecii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la canalul manecii. Pozele pe tema canalul manecii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul canalul manecii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la canalul manecii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la canalul manecii.