Atelier pentru copii "Sa iubim florile precum un ARTIST FLORIST!"

Locul desfasurarii: Sediul Top Kids Education

Organizator: Asociatia "Cand Voi Fi Mare"

Atelier pentru copii

Invitam copiii (cu varsta intre 7 si 12 ani) sa invate despre arta florilor si sa creeze singuri un aranjament floral, avand parte de o experienta inedita educativa si interactiva.

Asociatia “Cand Voi Fi Mare” (www.candvoifimare.ro) va invita la ATELIERUL Sa iubim florile precum un ARTIST FLORIST !

(http://www.candvoifimare.ro/florist.php)

Cand: Duminica, 2 martie 2014, ora 10:30 (dureaza aprox. 2 ore)Profesionist: PETRU SPIRIDON (Artist Florist) (http://www.candvoifimare.ro/profesionistii.php)Unde: Sediul Top Kids Education din Intrarea Bitolia nr.5 (Piata Dorobanti), sector 1, Bucuresti  (www.topkidseducation.com)

Cuprins: povestea florilor (emotii si sentimente transmise de ele), ce insemna sa fii artist floral, dar si partea practica (fiecare copil participant la atelier va realiza un aranjament floral pe care il va lua acasa pentru a-l darui fiintei dragi din viata lui).

Pret atelier: 40 RON*/copil.

*Acest pret reprezinta in mare parte costurile cu materialele pentru realizarea aranjamentului floral de la partea practica pe care fiecare copil il va lua acasa.

INSCRIERI la contact@candvoifimare.ro, telefon: 0741.379.041 (plus urmatoarele info: nr. telefon parinte, nume si data nasterii copil). Vom putea primi cca. 20 copii , deci avem locuri limitate, rugam seriozitate in confirmare.

!Garantam o experienta de neuitat educativa, in care copiii vor intelege parti din profesia de ARTIST FLORIST si de ce nu, cand vor fi mari sa fie unul din ei.

Va asteptam!

Echipa “Cand Voi Fi Mare”

Confirmare pana la data: 28 februarie 2014

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Cand Voi Fi Mare Cand Voi Fi Mare
Parteneri eveniment:
  • E-florariata Petru Spiridon E-florariata Petru Spiridon