canyoning    

Comunicate de presa si evenimente pe tema canyoning

 • canyoning

  Bucuresti - 11 ianuarie 2012

  Comunicat de Kara Sails S.R.L.

  Green Adventure lanseaza un nou concept de turism de aventura si team building ! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: team building , rafting , green adventure , canyoning , turism de aventura , rafting buzau , snow rafting , snow tubing , river tubing

  Vezi toate comunicatele de presa despre canyoning

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul canyoning.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la canyoning. Informatiile despre canyoning cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul canyoning, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la canyoning, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.