Capacitate de a incheia acte juridice civile

Definitie Capacitate de a incheia acte juridice civile

Aptitudinea subiectului de drept civil de a deveni titular de drepturi si obligatii civile prin incheierea actelor de drept civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de a incheia acte juridice civile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate de a incheia acte juridice civile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate de a incheia acte juridice civile. Definitiile termenilor despre Capacitate de a incheia acte juridice civile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate de a incheia acte juridice civile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate de a incheia acte juridice civile.