Capacitate de exercitiu deplina

Definitie Capacitate de exercitiu deplina

Ipostaza a capacitatii de exercitiu ce exprima aptitudinea plenara a subiectului de drept de a-si exercita direct si nemijlocit drepturile civile si de a-si asuma tot astfel obligatii civile, incheind orice acte juridice permise de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de exercitiu deplina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate de exercitiu deplina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate de exercitiu deplina. Definitiile termenilor despre Capacitate de exercitiu deplina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate de exercitiu deplina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate de exercitiu deplina.