Capacitate de exercitiu

Definitie Capacitate de exercitiu

Aptitudinea persoanei de a-si exercita si de a-si asuma obligatii savarsind acte juridice. Sunt lipsiti de capacitatea de exercitiu alienatii sau debilii mintali, persoanele puse sub interdictie legala sau judiciara, minorii sub 14 ani, prezumandu-se ca nu au discernamant. Minorii peste 14 ani au o capacitate de exercitiu restransa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de exercitiu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate de exercitiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate de exercitiu. Definitiile termenilor despre Capacitate de exercitiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate de exercitiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate de exercitiu.