Capacitate de folosinta

Definitie Capacitate de folosinta

Aptitudinea de a avea drepturi si obligatii in cadrul unor raporturi juridice. Capacitatea de folosinta apartine tuturor persoanelor fizice, chiar daca nu au o vointa constienta sau suficient dezvoltata. Spre exemplu si un copil nou-nascut poate fi titular al dreptului de proprietate asupra unei case.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate de folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate de folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate de folosinta. Definitiile termenilor despre Capacitate de folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate de folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate de folosinta.