Capital circulant

Definitie Capital circulant

fondurile disponibile pentru cheltuieli precum publicitate, salarii, chirii si alte costuri operationale. Adeseori aceste fonduri sunt disponibile prin contractarea unor imprumuturi garantate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital circulant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital circulant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital circulant. Definitiile termenilor despre Capital circulant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital circulant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital circulant.