Capital de dotare

Definitie Capital de dotare

Capitalul social pus la dispozitia unei colectivitati publice de catre stat sau de catre municipalitate. Acelasi termen desemneaza capitalul social pus la dispozitia unei sucursale de catre intreprinderea care a deschis-o.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital de dotare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital de dotare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital de dotare. Definitiile termenilor despre Capital de dotare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital de dotare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital de dotare.